26.06.2016

Arbuzada


Czy Tobie również doskwierają upały?
Dziś coś specjalnego- arbuzada.
Szybko uzupełnia poziom elektrolitów, chłodzi, a przy tym świetnie smakuje.

Arbuzada
/ składniki na 4 szklanki/

- 1 kg arbuza
- kostki lodu
- sok z 1/2 cytryny
- ewentualnie cukier trzcinowy/syrop z agawy do posłodzenia


Arbuza kroję i pozbawiam pestek, umieszczam w kielichu bledera.
Dokładnie miksuję, przelewam do dzbanka, dodaję kostki lodu i sok z wyciśnięty z połówki cytryny.
Ewentualnie dosładzam.
Na zdrowie! :-)



 Śledź mój profil na Facebooku i  Instagramie!

______________________________♥_________________________


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję za komentarz. Wszystkie z uwagą czytam, choć nie zawsze mogę odpisać. Jeśli masz jakieś pytanie napisz na maila waniliowachmurka@gmail.com
Zapraszam też na fanpejdż Waniliowej Chmurki na Facebooku.

Blogger template designed By The Sunday Studio.