Green Canoe LATO 2013

 
Kochani! Nie dalej jak półtora miesiąca temu dostałam ciekawą propozycję użyczenia swoich zdjęć i przepisów do letniego wydania magazynu Green Canoe.
 Dziś pragnę Was poinformować, że moja praca ujrzała światło dzienne.
Moje fotki i przepisy znajdziecie  pod tym linkiem
 
 
Szalenie się cieszę, a to przecież jeszcze nie koniec niespodzianek:)
Miłego dnia!
 
 
 
 
Bądź na bieżąco śledź Waniliową na facebooku i twitterze
 
 
______________________________♥____________________________ 
 
 

11 komentarzy

Dziękuję za komentarz. Wszystkie z uwagą czytam, choć nie zawsze mogę odpisać. Jeśli masz jakieś pytanie napisz na maila waniliowachmurka@gmail.com
Zapraszam też na fanpejdż Waniliowej Chmurki na Facebooku.

  1. Gratulacje! Piękne zdjęcia!

    OdpowiedzUsuń
  2. Świetnie! : )
    Zdjęcia robisz cudne, więc teraz tylko wysyłać i czekać, aż następni je docenią!

    OdpowiedzUsuń
  3. Gratuluje! Te piękne zdjęcia rzeczywiście zasługują na publikację! :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Moje gratulacje! :)
    Zdjęcia są przepiękne!

    Ściskam cieplutko!

    OdpowiedzUsuń
  5. Mam pytanie: ile cukru dodać do ciasta na jagodzianki? W składnikach jest tylko cukier waniliowy (35g) a z opisu wykonania wynika, że jest też zwykły cukier? Pozdrawiam Agata

    OdpowiedzUsuń
  6. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  7. Agato- do ciasta 35 g (dwa małe cukry waniliowe)w opisie składników nie jest podany inny cukier niż waniliowy. Odrobinę po prostu odjęłam z tych 35 g do przygotowania zaczynu oraz do posłodzenia nadzienia :)

    Pozdrawiam !

    OdpowiedzUsuń
  8. Dziękuję za odpowiedź! Wydawało mi się, że jak z 35g odejmę łyżkę cukru do jagód, to już nic nie zostanie do ciasta - ale zostaje:) Pozdrawiam
    Agata

    OdpowiedzUsuń

jestem na instagramie