Kochani! Nie dalej jak półtora miesiąca temu dostałam ciekawą propozycję użyczenia swoich zdjęć i przepisów do letniego wydania magazynu Green Canoe.
Dziś pragnę Was poinformować, że moja praca ujrzała światło dzienne.
Moje fotki i przepisy znajdziecie pod tym linkiem
Szalenie się cieszę, a to przecież jeszcze nie koniec niespodzianek:)
Miłego dnia!
______________________________♥____________________________
Dziękuję za komentarz. Wszystkie z uwagą czytam, choć nie zawsze mogę odpisać. Jeśli masz jakieś pytanie napisz na maila waniliowachmurka@gmail.com
Zapraszam też na fanpejdż Waniliowej Chmurki na Facebooku.
Gratulacje! Piękne zdjęcia!
OdpowiedzUsuńŚwietnie! : )
OdpowiedzUsuńZdjęcia robisz cudne, więc teraz tylko wysyłać i czekać, aż następni je docenią!
Gratulacje!
OdpowiedzUsuńGratuluje! Te piękne zdjęcia rzeczywiście zasługują na publikację! :)
OdpowiedzUsuńGratulacje:)
OdpowiedzUsuńMoje gratulacje! :)
OdpowiedzUsuńZdjęcia są przepiękne!
Ściskam cieplutko!
Gratuluję! Śliczne zdjęcia:)
OdpowiedzUsuńMam pytanie: ile cukru dodać do ciasta na jagodzianki? W składnikach jest tylko cukier waniliowy (35g) a z opisu wykonania wynika, że jest też zwykły cukier? Pozdrawiam Agata
OdpowiedzUsuńTen komentarz został usunięty przez autora.
OdpowiedzUsuńAgato- do ciasta 35 g (dwa małe cukry waniliowe)w opisie składników nie jest podany inny cukier niż waniliowy. Odrobinę po prostu odjęłam z tych 35 g do przygotowania zaczynu oraz do posłodzenia nadzienia :)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam !
Dziękuję za odpowiedź! Wydawało mi się, że jak z 35g odejmę łyżkę cukru do jagód, to już nic nie zostanie do ciasta - ale zostaje:) Pozdrawiam
OdpowiedzUsuńAgata